Ga terug

Stadspark Games

21 januari 2020

MGC Events

Stadsparken zijn prima plekken om te vertoeven voor rust en ontspanning, het worden ook niet voor niets de groene longen van de stad genoemd. Heerlijk om er te wandelen, te sporten, lekker luieren in het zonnetje of een gezellige picknick met familie en vrienden. Een geschikte horecagelegenheid is meestal ook nooit ver weg, en dat maakt een stadspark uitermate geschikt voor een event zoals deze outdoorgame.

Met de outdoorgame One Hundred ga je gedurende 100 minuten de sportieve strijd aan met andere teams door vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. De game is uitermate geschikt als bedrijfsuitje of vergaderbreak. Het zien van elkaars resultaten op een groot scherm bij de borrel, of na de lunch/diner brengt genoeg hilariteit met zich mee.

De One Hundred game komt "Ready to Play" in een aantal stadsparken beschikbaar, maar is op aanvraag uiteraard ook op andere locaties te spelen. De vragen en opdrachten alsmede tijdsduur van de game zijn te customizen. De eerste Stadspark Games komen begin februari beschikbaar.

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst [Thema's]

Specifieker op zoek?

Filter op het soort activiteit en thema

MGC Events logo
MGC Events

Copyright © 2021 MGC Events, Alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookies | Site-index

Designpro.nl | Z-IM